Én és az egészségügy

Igyekszünk mindent magunk gyógyítani, mert egyáltalán nem bízunk az orvosokban. Nem azért, mert ez a divat, hanem a rengeteg SAJÁT negatív tapasztalat miatt. (Az anyám orvosi műhíba miatt tolószékben ül… rossz gyógyszeradagolás következtében. Az apámnál krónikus betegségeket konzerváltak több évtizedre, pedig gyógyítható lett volna; én majdnem belehaltam a szülésbe figyelmetlenség miatt… bennem felejtették a magzatburkot. ÉS még számtalan eset volt, amikor rájöttem, hogy ha odafigyelek sokkal hatékonyabb vagyok, és hamarabb rájövök az okokra, mint a rutinból dolgozó kiégett doktorok)
Rájöttem, hogy az egy éve tartó szívritmuszavarom magnéziumhiány következménye. Ha szedem, teljesen elmúlik.( Az orvosok életem végéig tartó Aspirin Protect szedésére kárhoztattak volna ehelyett az egyszerűbb és kevésbé káros megoldás helyett.)
A legnagyobb lányomnál azonnali fül- és mandulaműtétre akartak beutalni. Amikor azt mondtam, várjunk még egy kicsit, azt a választ kaptam, hogy ez nem múlik el magától, csak kockáztatom, hogy végleg megsüketül a gyerek. Ennek ellenére nem mentünk műtétre, nyáron tej/gluténmentes diétát tartottunk, és őszre teljesen meggyógyult – orvosi vizsgálat bizonyítja. A szívem szakad meg azokért az anyukákért, akiket sikerül megfélemlíteni, és beadják a derekukat egy – talán nem is szükséges – műtétnek.
Remélem, idetalálnak páran, akiknek van a kezén ganglion. Ez egy csomó a csuklónál, ami állítólag megerőltetés hatására jön létre, és az orvosok műtéttel “gyógyítják”, amíg vissza nem nő. Aztán újra. A férjemnek is volt. Sok olvasás után rájöttem, hogy ez a méreganyagok felhalmozódása, és mint ilyen talán antioxidánssal gyógyítható. Elrendeltem az uramnak napi egy fél kávéskanál aszkorbinsav (C-vitamin) szedését, és 3 NAP ALATT elmúlt.
A szemölcs ugyanez a téma. Számtalanszor fagyasztották, vágták, és egyre több és több lett. Feladtam, nem mentem többé orvoshoz. Találtam anyám szekrényében egy Egaver nevű szert, ami gyakorlatilag almasav és citromsav, azzal ecseteltem minden este 2-3 hétig. Aztán feladtam, de nem is volt baj, mert egyszer csak eltűnt 🙂
Sajnos a jóhiszemű orvosokat is a gyógyszeripar által szponzorált egyetem tanítja… és mint ilyen, egyetlen cél a profit, még ha sok orvos ezt nem is látja ilyen tisztán.

2 Comments on “Én és az egészségügy”

  1. Jé, ilyen búbocska nekem is volt a csuklómon egy időben, de mivel nem fájt nem viszketett, nem zavart, nem is foglalkoztam vele, aztán egyszer csak magától elmúlt… 🙂
    Most tudtam meg általad, hogy ganglion a neve 😀

  2. aaah, olyan csomó nekem is van a csuklónál,köszönöm az ötletet.

    A Magnéziumhiány nagyon sok tünetre "orvosság", ill úgy mondanám, sok tünetet okozhat. Valamint a tej és búzaallergia is. tapasztalat.
    Megyek veszek be ascorbinsavat.Az utóbbi időben nekem is kisebb lett, és tényleg elkezdtem pár napja 1000mg C vitamint szedni, mert olvastam hogy kb ennyi a normális emberi adag naponta. De erre a csomóra nem is figyeltem, csak most nézem, hogy kb feleakkora mint volt.Pedig itt van vagy 2 éve a csuklómon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük